2014 Malmö Central numera ej inbjudande för cyklisten

Från oktober 1977, väntan på bussen och för att fördriva tiden och kanske även få något vettigt gjort passade jag på att gå omkring med kameran och fick några bilder jag tycker riktigt bra om. Detta är numera omöjligt, området omkring Malmö Central är nu så oerhört kalt, tråkigt och oinspirerade. Jag tillbringar inte mer tid än nödvändigt här. Dessa bilder är nu unika.
Från kanalen , vallgraven, den lite ovanliga vinkeln avslöjar att här ställer jag liksom andra cykeln när man ska med tåget och vill göra det så effektivt som möjligt. Speciellt då man som jag kanske ska ta en kortare tur till Lund några timmar för att därefter på ett trevligt sätt åter hoppa på cykeln igen.
Numera omöjligt.

Från Köpenhamns Centralstation i maj 2012, det ser precis likadant ut nu juni 2014. Cyklar och folk i en härlig och inspirerande harmoni.

Köpenhamns Centralstation.

2013 till nu maj 2014 har Danska kronan stigit med 10 %, är det förmätet och påstå att deras acceptans av en levande lite "anarkistisk" miljö har sin del då det bidrar till kreativitet ? Betongtänkande brukar inte göra det.
Nästan samma sak med Euron 7%, den som har en miljon i Skr har förlorat nästan 100.000 kr.
Köpenhamns Centralstation

Köpenhamns Centralstation
Malmö central 2014, Det är fortfarande ok att ställa cyklar utanför huvudingången, men bara där och som synes är det välfrekventerat.
Malmö Central 2014.
Mot Malmö Central 2014, här kan man se vilka öde ytor som gäller numera. Måste säga att man inte längre känner sig välkommen som cyklist, verkar som om cykelMalmö mest hamnar om projekt utan tanke.
Den invanda cykelmiljön kunde varit kvar  till gagn för oss alla.